Termeni si conditii

 

Folosind site-ul www.brendea.ro (denumit in continuare si BRENDEA.ro), sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.brendea.ro. Brendea.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta de la distilaria PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU prin accesarea adresei de web www.brendea.ro.

Acest site este proprietatea DISTILARIEI PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU (numita in continuare PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU) care il intretine si il administreaza:

PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRUBistrita, str. Ecaterina Teodoroiu nr.6,  Bistrita-Nasaud Reg. Com.: F06/70/2006 CUI: 20283750 IBAN LEI: RO93RNCB0038113473140001

BCR BISTRITA office@brendea.ro Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de BRENDEA.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. BRENDEA.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri BRENDEA.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, in nici o circumstanta, BRENDEA.ro  nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri. Greseli de tiparire BRENDEA.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, BRENDEA.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

BRENDEA.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in BRENDEA.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de aces ca membru al site-ului BRENDEA.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) fara TVA intrucat PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu este platitor de TVA.

Plata produselor

Produsele comandate raman proprietatea  PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU  pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face: 1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice) 2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice). 3. on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)

Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii.

Termenul standard de livrare este 5 zile lucratoare. Pentru termene mai reduse este obligatoriu sa ne contactati.

LIVRAREA COMENZILOR IN TARA se face:

GRATUIT la sediul tau - daca valoarea comenzii depaseste 600 RON si contracsot pentru valori ale comenzii mai mici.

Mai multe detalii gasiti la pagina dedicata acestui subiect

http://www.brendea.ro/info/livrare

Date personale

Pe site-ul http://www.BRENDEA.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. BRENDEA.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre http://www.BRENDEA.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor

PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de http://www.brendea.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU , dar nu si alte despagubiri. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este disponibil momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU pentru respectiva comanda.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor

PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Site-ul http://www.BRENDEA.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Politica de preturi.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.BRENDEA.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului www.BRENDEA.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. BRENDEA.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. PFA BRENDEA PETRU ALEXANDRU nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@brendea.ro

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.